sep 19

Lovely Newborn

Isn’t he lovely? Isn’t he wonderful? Newbornreportages, ik kan er echt van genieten.
Die kleine vingertjes en teentjes.

Ik heb deze keer wat langer getwijfeld wat ik zou gaan bloggen deze keer. Een trouwreportage, of een newbornreportage, of een familiereportage. Ik kon gewoon niet kiezen.  Maar vanavond heb ik de knoop doorgehakt. Hoogste tijd voor een newbornblog!

Welkom newborn RAF!
Welkom op deze wereld, pretty boy!  10 Dagen jong toen hij bij mij kwam met z’n ouders zusje voor een newbornreportage. Een prachtig moment!
Zijn trotse ouders hadden namens de vrienden een cadeaubon gekregen voor deze reportage. En daar waren ze maar al te blij mee.

Meestal vervelen de papa’s zich op een moment tijdens de reportage omdat een newbornreportage niet even iets is wat je in een uurtje afwerkt. Uitgebreid de tijd(lees 2,5-3 uur indien nodig) neem ik er voor. Maar deze papa vond het echt heel leuk en heeft het zich allemaal goed bekeken hoe ik te werk ging in mijn newbornstudio. Vervelen was er dan ook niet bij.
Klein en knus maar toch van alle gemakken voorzien.

Kijk mee, en geniet!

Te beginnen met wat kleine details.

Gevangen/gebuideld in het doek.

In de liefdevolle handen van papa en mama geborgen.

Sweet and lovely

Knappe Zus Zoë was heel zorgzaam voor haar kleine broertje. En ook papa en mama samen op de foto mocht ook niet gemist worden.

Deze prachtige foto had ik al gedeeld op FB maar kon in dit verhaal natuurlijk niet missen. Zo puur!

Niet alleen Raf was een echt fotomodel, maar zuslief Zoë kon er ook wat van!

Lovely people, lovely photos <3

Zo mooi en zo belangrijk om deze eerste momenten vast te leggen. Je krijgt dat kleine nimmer meer terug. Voor je het weet komen ze bij je de pan uit likken en kun je je haast niet meer de babytijd herinneren. Met een newbornshoot vereeuwig je de  kleine tedere momenten!

-Pure and lovely-

Liefs Jennifer