Biografie

Ik ben Jennifer Grosman, de enthousiaste fotografe achter de camera… 34 jaar en moeder van 2 lieve kinderen. En al bijna 14 jaar samen met mijn lieve partner Niek in Lichtenvoorde.

Kernwoorden voor mij:
Lekker actief bezig zijn, niet kunnen stilzitten, op de gekste tijden werken, creativiteit en spontaniteit ten overvloede gecombineerd met emotionele, waardevolle momenten die ik probeer vast te leggen. Geen foto is hetzelfde. En iedere foto vertelt een eigen verhaal.

Over ‘niet stilzitten’ gesproken…
Naast mijn “fotografiebedrijf” werk ik ook in het plaatselijke ziekenhuis op de radiologieafdeling. In het verleden als rontgenlaborante, toen straalde ik door iedereen heen met de röntgencamera. En tegenwoordig als teamleider van de Radiologie. Voor deze functie volg ik ook een HBO Management-studie in deeltijd.

Mijn creativiteit kan ik heerlijk loslaten tijdens het fotograferen van fijne, uiteenlopende fotoshoots.
Met name bruidsreportages, heerlijk! Ik hou ervan!
De liefde die ervan af spat en de emotie die erbij komt kijken. Dat is wat ik wil vangen in mijn beeld.

Ook werk ik graag met newborn baby’s omdat een newbornshoot op alle vlakken zo waanzinnig mooi en bijzonder is. Het is voor mij als fotograaf een voorrecht als ouders hun pasgeboren baby aan mij toevertrouwen zodat ik op mijn beurt een bijzondere herinnering vast kan leggen zodat je het kleine, bijzondere en prille geluk voor altijd vast kunt koesteren. Ze zijn tenslotte écht maar heel even baby! Maar ook het werken met grotere baby’s, peuters, kleuters en oudere kinderen zijn dingen die ik erg graag doe.

Al blijft de bruidsfotografie toch wel mijn voorkeur hebbende, omdat het gewoon zo ontzettend mooi, speciaal en bijzonder is. Alles moet kloppen die dag, voor later die mooie herinnering…
Elk specialisme in de fotografie heeft zijn charmes en elke fotoshoot die ik mag uitvoeren voelt zo bijzonder, maar vooral waardevol om te doen!
Je beseft pas wat je mist, als je het niet meer hebt. Zo ook met herinneringen. Ga een (gezins)reportage niet uit de weg, maar laat je herinneringen maken!

Zoek, lees, kijk, bewonder mijn website. En vooral, laat je verrassen door de mogelijkheden die Jennifer Grosman Fotografie je biedt. Geen statische portretjes, maar een bijzonder waardevolle reportage!
Enthousiast geworden? Neem contact op met mij. Durf jij het aan, om bij mij voor de lens te komen staan?

Wie weet tot snel!

Liefs Jennifer

Specialisaties:
* Moment Design/Superfeel (Jesh de Rox – Heleen Klop – 2017)
* Creatief flitsen
(BeCreative 2018)
* Natuurlijk Licht (Willie Kers – Natuurlijk Licht opleiding  2018)
* Master Seminars (2018)
* Journalistiek/Documentair (Full Monty 2018/2019)