jun 16

Liefde tussen mens en dier

Na een dag bruiloft ging de volgende ochtend al vroeg de wekker. Op pad naar Liselotte en haar paard Frits! In de ochtendgloren mocht ik dit prachtige duo op de foto zetten.
Normaalgesproken is mijn focus meer gericht op bruidsreportages, newborn en gezinnen fotograferen. Maar eigenlijk ben en blijf ik toch stiekem nog steeds een paardenmeisje(heb in verleden volop tussen de paarden gezeten 😉 ) En ja met dit soort reportages dan kan ik mijn hart ophalen en genieten en merk ik dat de liefhebberij voor paarden niet verloren zal gaan. Eenmaal ermee besmet… I love it!

Terug naar Liselotte en Frits, Frits is een Tinker met veel behang, heel veel behang. Het was nogal een kunst om te voorkomen dat Frits niet op zijn eigen manen zou gaan staan. Want dan zou die prachtige lange manen verloren gaan.
Eerst in het zandpad begonnen, met Liselotte die zichzelf in een jurkje gehesen had. En daarna gingen we naar een mooi stukje land, de jurk werd geruild voor haar “paardrijkloffie”. Daar lieten ze samen een prachtig stukje c0nnectie tussen mens en dier zien. De liefde, het vertrouwen en de beheersing straalden ze samen uit.

Kijken en genieten jullie mee van de liefde tussen mens en dier?

Tof he? Ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs Jennifer

ps. wil je ook een reportage met je dier? Mail gerust voor meer informatie! info@jennifergrosman.nl