jun 08

Hello Boy!

Newbornreportage Mick.

Deze kleine man Mick werd begin mei dit jaar geboren…in de coronatijd.
Mama Anne had mij al vroegtijdig een mail gestuurd of ik een plekje in mijn agenda wilde reserveren voor als ze bevallen zou zijn om een newbornreportage in te plannen.
Maar toen kwam de corona en dat maakte alles toch een stuk onzekerder of het wel door kon gaan.
In goed overleg met Anne en Daniel zagen zij een newbornreportage wel zitten. Ook de regering versoepelde iets met de regels, waardoor ik het ook aandurfde om ze in mijn studio te laten komen.
Desinfectans in de aanslag, mondkapje voor en met enig afstand van de ouders konden we zo de reportage prima uitvoeren.
En hoe, het duurde even voordat deze kleine man zich toegaf aan het slapen, maar we hebben heerlijke foto’s kunnen maken! Een herinnering voor altijd. De tijd gaat al zo snel en ze worden gauw groot. Zeker in de kraamtijd veranderen ze iedere dag weer.

Anne en Daniel, dank voor het vertrouwen en geniet mee van deze knappe jongeman. Welkom in de wereld!

Even gerust worden gesteld door grote broer…

Hoe aandoenlijk. Even die kleine momentjes tussendoor. Al even met elkaar verbinding zoeken. Speentje of een aai over het bolletje…die kleine zachte haartjes.

kinderportret kinderfotografie newbornreportage kinderfotograaf gezinsfotograaf gezinsfotografie kindportret portretfotografie kinderreportage
kinderportret kinderfotografie newbornreportage kinderfotograaf gezinsfotograaf gezinsfotografie kindportret portretfotografie kinderreportage

Broerlief met zn boevenkoppie wilde ook graag even een eigen podium…hij straalde mijn camera tegemoet…
Ik vind het zo leuk om broertjes en zusjes ook in de reportage te betrekken. Ook heel leuk voor later want ze worden zo snel groot.

En een heerlijke aandoenlijke, lieflijke foto als slot.

Hier smelt je toch van?

Liefs Jennifer

ps. ben je ook in verwachting, en wil je graag een newbornshoot? Meldt dit dan tijdig via info@jennifergrosman.nl  Dan probeer ik ook voor jullie een plekje te reserveren! (Of als babyshower/kraamcadeau idee, leuk om te geven!)