Workshop

Er komt steeds meer vraag voor een fotografieworkshop. Dus ben ik mij eens gaan verdiepen in het geven van een degelijke workshop na zelf menig training en workshop te hebben gevolgd afgelopen jaren. En die kennis wil ik graag met jullie delen.

Sinds januari 2019 ben ik gestart met het geven van basisworkshops fotografie en ook verdiepende workshops. Super leuk om te doen, ruim de tijd, en jawel je mag mij het hemd van het lijf vragen op het gebied van fotografie.

Als je nog niet zo veel kennis van fotografie hebt, kan ik je aanbevelen te starten met de basiscursus, en op een later moment de verdiepende workshop te volgen.
Ook zal komende zomer de workshopmogelijkheden verder worden uitgebreid, zoals bijvoorbeeld, een cursus avondfotografie.  Stay tuned!
De basisworkshop is echt bedoeld voor simpele en heldere uitleg omtrent het fotograferen en het eenvoudig kunnen bedienen van je eigen spiegelreflexcamera of systeemcamera.
De verdiepingsworkshop zal zich iets verder uit diepen op de reeds opgedane ervaring en je moet al wel enigszins met je spiegelreflex/systeemcamera kunnen omgaan. Het gaat er dan vooral om dat je leert van de automatische stand af te gaan en meer inzicht te krijgen in fotografie.  En wat de camera doet in verschillende situaties. Tevens zal ik in de verdiepende workshop ook een klein stukje over fotobewerking vertellen.

Met een bewust oogpunt op kleine groepjes zodat er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht is en conform de gestelde coronamaatregelen.

Basis Workshop

Er is plek voor max. 5 deelnemers per groep.
De theorieavonden staat vast qua datum. De  praktijkochtend wordt nog gepland in overleg met de groep voor een geschikte datum.
2 avonden theorie en een ochtend praktijk.
In ruim 6 uur lestijd mogen jullie mij het hemd van het lijf vragen omtrent fotografie. En het blijft niet alleen bij die 6 uur, ook na afloop van de workshop wordt je toegevoegd aan een groep met alle workshopvolgers voor informatie, vragen, en foto-uitdagingen.

Theorie

Woensdag 10januari 2024 en Woensdag 24 januari 2024
Van 20:00 tot 22:00
2 avonden, waarin theorie uitgebreid wordt verteld, en de camera al ter hand wordt genomen voor wat oefenshots.

Praktijk
Uiteraard ook nog een praktijkochtend. De praktijkochtend wordt qua datum in overleg met de groep bepaald.
Van 10:30 tot 12:30 (tijdsindicatie)

Prijs:  €125*

*inclusief een hand-out, koffie/thee/fris en iets lekkers
* Kun je deze data niet, maar heb je wel een vriend/vriendin met wie je samen een cursus zou willen volgen, dat kan ook, dan plannen we een datum die jullie past.

Verdiepende Workshop

1 dag Theorie & Praktijk
Mocht je verdieping willen volgen:

Vrijdag 26 januari 2024
9.00- 14:30 (mogelijk iets uitloop tot 15.00)
Onder voorbehoud van droog weer.

In meer dan 6 uur tijd gaan we samen op pad en heb ik diverse fotografische opdrachten voor jullie. Echt uitdagend. Zodat je aan het einde van de workshop met veel informatie en praktijkopdrachten huiswaarts keert. En wordt er ook aandacht besteed aan een stukje fotobewerking.

Prijs:  €199*

*inclusief een hand-out, koffie/thee/fris, heerlijke lunch en iets lekkers tussendoor.

Na de workshop zul je worden toegevoegd aan een persoonlijke workshopgroep waar zo nu en dan opdrachten in geplaatst zullen worden en waar je nog verder van elkaar kan leren, door vragen te stellen en informatie te delen.
Ofwel lekker uitgebreid!

Wil je graag meer informatie? Of wil je je opgeven voor een workshop, laat dan hier je gegevens achter
Vol = Vol

ps. het is ook leuk om een workshop cadeau te geven! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

RECENSIES van deelnemers: 

Miranda: “Ik vond het zo tof! Zo veel geleerd, en ken nu mijn camera al iets meer. Wist niet dat er zoveel achter fotografie zat. En nu de kunst om door te gaan en niet weer mijn camera in mijn tas te laten verdwijnen maar erbij te pakken. En daar heeft deze cursus echt in geholpen! Uitgebreid, compleet en ook goed verzorgd! We kwamen niets te kort.”

Marianne: “Een dag op pad met Jennifer is zeker aan aanrader! Eerst een stukje theorie aan de keukentafel was zeker de moeite waard. Voor mij de stimulans toch weer alleen in de M-stand aan de slag te gaan, dat kan ik best. Leuk om met de andere deelnemers ervaringen te delen; van en met elkaar te leren!”

Richelle: “Ik heb de workshop als een hele leerzame dag ervaren! Ik werd geprikkeld om meer uit te proberen en te kijken naar wat er bij mij past qua fotografie en techniek. Na de workshop denk je dat je klaar bent maar dat is het niet! Hierna worden er opdrachten gegeven, foto’s gedeeld, feedback en tips gevraagd. Een superleuke manier om je verder te verdiepen in de wereld van fotografie! Een goede combi van theorie en praktijk.”

Chantal: “Een dagje met Jennifer op pad was fijn! Veel geleerd, gelachen, inspiratie opgedaan en Jennifer is super enthousiast. Na de workshop gaat het door. Je krijgt leuke foto opdrachten en je kan met je mede ‘studenten’ nog fijn sparren. Echt een aanrader!!”

Tom: “Fijn, uitgebreid, en ook de mogelijkheid om nadien nog vragen te stellen. Fijne handleiding naar huis meegekregen. Nu vaker de camera pakken.” 

Ja, ik wil meer informatie!
Workshop
Workshop afbeelding 2