Workshop

Er komt steeds meer vraag voor een fotografieworkshop. Dus ben ik mij eens gaan verdiepen in het geven van een degelijke workshop na zelf menig training en workshop te hebben gevolgd afgelopen jaren. En die kennis wil ik graag met jullie delen.

In januari 2019 zal ik starten met het geven van een basisworkshop fotografie voor mensen met een spiegelreflexcamera. Een workshop wordt verdeeld in twee varianten, namelijk basis en een verdiepende workshop. De basis is echt bedoeld voor simpele en heldere uitleg omtrent het fotograferen en het eenvoudig kunnen bedienen van je eigen spiegelreflexcamera.
De verdiepingsworkshop zal zich iets verder uit diepen op de reeds opgedane ervaring en je moet al wel enigzins met je spiegelreflex kunnen omgaan. Het gaat er dan vooral om dat je leert van de automatische stand af te gaan en meer inzicht te krijgen in fotografie.  En wat de camera doet in verschillende situaties.

Met een bewust oogpunt op kleine groepjes zodat er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht is.

Basis Workshop

Er is plek voor max. 3 deelnemers, met in achtneming van corona maatregelen.
Een avond theorie en een ochtend praktijk.
In ruim 5 uur lestijd mogen jullie mij het hemd van het lijf vragen omtrent fotografie.

Theorie

dinsdagavond 20 oktober 2020
Van 20:00 tot 22:30

Praktijk
De praktijkochtend wordt qua datum in overleg met de groep bepaald.
Van 10:30 tot 12:30 (tijdsindicatie)

Prijs:  €125*

*inclusief een hand-out, koffie/thee/fris en iets lekkers

Verdiepende Workshop

1 dag Theorie & Praktijk
Mocht je verdieping willen volgen:

Max. 3 deelnemers ivm coronaregels.

Zondag 15 november 2020  9.00- 16:00 (mogelijk iets uitloop)
Onder voorbehoud van droog weer.

In ruim 7  uur tijd gaan we samen op pad en heb ik diverse fotografische opdrachten voor jullie. Echt uitdagend. Zodat je aan het einde van de workshop met veel informatie en praktijkopdrachten huiswaarts keert. En wordt er ook aandacht besteed aan een stuk fotobewerking.

Prijs:  €199*

Coronaregels worden in acht genomen.
*inclusief een hand-out, koffie/thee/fris, heerlijke lunch en iets lekkers

Na de workshop zul je worden toegevoegd aan een persoonlijke workshopgroep waar zo nu en dan opdrachten in geplaatst zullen worden en waar je nog verder van elkaar kan leren, door vragen te stellen en informatie te delen.
Ofwel lekker uitgebreid!

Wil je graag meer informatie? Of wil je je opgeven voor een workshop, laat dan hier je gegevens achter
Vol = Vol

ps. het is ook leuk om een workshop cadeau te geven! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

RECENSIES van deelnemers: 

Marianne: “Een dag op pad met Jennifer is zeker aan aanrader! Eerst een stukje theorie aan de keukentafel was zeker de moeite waard. Voor mij de stimulans toch weer alleen in de M-stand aan de slag te gaan, dat kan ik best. Leuk om met de andere deelnemers ervaringen te delen ; van en met elkaar te leren!”

Richelle: “Ik heb de workshop als een hele leerzame dag ervaren! Ik werd geprikkeld om meer uit te proberen en te kijken naar wat er bij mij past qua fotografie en techniek. Na de workshop denk je dat je klaar bent maar dat is het niet! Hierna worden er opdrachten gegeven, foto’s gedeeld, feedback en tips gevraagd. Een superleuke manier om je verder te verdiepen in de wereld van fotografie! Een goede combi van theorie en praktijk.”

Chantal: “Een dagje met Jennifer op pad was fijn! Veel geleerd, gelachen, inspiratie opgedaan en Jennifer is super enthousiast. Na de workshop gaat het door. Je krijgt leuke foto opdrachten en je kan met je mede ‘studenten’ nog fijn sparren. Echt een aanrader!!”

Ja, ik wil meer informatie!
Workshop
Workshop afbeelding 2