Jennifer Grosman Fotografie wint Awards met haar foto’s!

Om zich te meten aan andere fotografen en omdat het gewoon leuk is om aan deel te nemen, dient Jennifer Grosman Fotografie zo nu en dan foto’s in bij organisaties die awards toekennen aan fotografen.
Jennifer kan met trots vertellen dat zij de afgelopen periode meerdere awards in de wacht heeft gesleept!

En weet je wat het leuke is, mocht jij op een van de foto’s staan die een award wint, dan ontvang je namens Jennifer Grosman Fotografie een vergroting van de desbetreffende award-foto. Super tof!

Wedstrijden waar Jennifer zo nu en dan aan deelneemt:
* De Masters
* Fearless
* Weddison
* This is Reportage – Wedding
* This is Reportage – Family
* AFNS award

Bij deze een blik in de awardgallerij:

De Masters of Weddingphotography NL,BE,LUX.

Ofwel de Masterawards voor de bruidsfotografen uit Nederland, België en Luxemburg. Een zeer bekende wedstrijd onder de grote namen van bruidsfotografen. En de foto’s zijn geen geposeerde foto’s. Nee, deze foto’s kenmerken zich door de documentaire style. Dat wat er gebeurd vastleggen zonder poseren. Zodat je bruiloft ook echt een “verhaal in beeld” is om terug te kijken.

4x per jaar schrijven zij een ronde uit waar je foto’s op in kan sturen. Zo heel af en toe stuur ik ook iets in, gewoon om mijzelf eens te meten met andere topfotografen.
En zo mag ik met trots vertellen dat ik inmiddels 4 awards gewonnen heb bij Masters

Dec.2021 (2 awards), Dec 2020 (1 award), oktober 2020 (1 award)

AFNS Awards

Ook stuur ik zo nu en dan foto’s in naar de AFNS awards.

Dit is een Duitse award site waar over de hele wereld veel newborn, zwangerschap en kinderfotografie qua beeldmateriaal naar toe wordt gezonden.
Ik won in augustus 2020 zelfs 5 awards in 1 keer. Echt heel tof!

December 2021 (2 awards (2nd PLACE) – November 2020 (1 award – SPECIAL) – Augustus 2020 (5 awards)

kinderportret kinderfotografie newbornreportage kinderfotograaf gezinsfotograaf gezinsfotografie kindportret portretfotografie kinderreportage Fineart fineartfotografie fotoaward
kinderportret kinderfotografie newbornreportage kinderfotograaf gezinsfotograaf gezinsfotografie kindportret portretfotografie kinderreportage fotoaward

Wedisson

Een wereldwijde inzending van bruidsfoto’s door diverse getalenteerde en bekende fotografen. Zij hebben meerdere ronde’s over het jaar waarin je foto’s kan inzenden.  Ik heb inmiddels al een paar keer wat ingezonden en niet onverdienstelijk. Met al een aantal awards in de pocket.

Award JGF Jennifer Grosman Fotografie trouwen

This is Reportage (Wereldwijde wedstrijd, bij deze ronde waren er meer dan 10.000 foto’s ingestuurd en daarvan 100 beloond met een award).
Mijn allereerste award die ik won. In Oktober 2019. Dolblij!

Fearless
Fearless Awards zijn wel echt een begrip binnen de fotografen wereldwijd. Als je hierin awards behaald, mag je je meten aan grote namen over heel de wereld. Hoe gaaf is het dan ook om bij Fearless de eerste award binnen te slepen met deze prachtige pure spontane foto. Voor Jennifer is dit wel echt een award met veel waarde.

Overigens doet Jennifer niet aan iedere wedstrijd mee.

Zij bekijk per keer of het bij haar past.

Heel af en toe vind zij het leuk om mee te doen aan een foto wedstrijd.
De euforie is groot als er wat gewonnen wordt!

Toch blijft ze ook voor 2022 doelen stellen, waaronder het behalen van een FEARLESS award. Want dat is toch wel iets wat bovenaan de wishlist van Jennifer staat… In 2022 zal ze een poging gaan wagen met haar eerste inzending.

Is toch een stukje bekroning, is het niet?