okt 19

Bruiloft Melvin & Alicia

Vrijdag 8 september was het zo ver…de bruiloft van Melvin en Alicia.
Maandenlange voorbereiding ging er aan vooraf. En alles was tot in detail uitgewerkt. Helaas is het weer niet op bestelling te krijgen…want als dat toch nog had gekund…Het regende al vroeg in de morgen en er leek geen eind aan te komen.
Mijn eerste locatie was bij de kapster van Alicia midden in het centrum van Aalten.
Toen ik we elkaar tegen kwamen op straat was de stress al op den top…wat was er gebeurd? Melvin en Alicia hadden de voordeur achter zich dicht getrokken en de sleutel zat nog aan de binnenkant van de deur. Ojeee….
Alicia was er nog wel rustig onder; ‘eerst naar de kapper! En dan zien we wel verder.’

En ondertussen zijn er wat hulptroepen opgeroepen om te kijken of er weer toegang verschaft kon worden tot hun eigen woning. Want ja, daar hangt de jurk binnen, de visagie komt daar, de ontmoeting van elkaar zou daar plaatsvinden, de familie die daar bij elkaar komt. Ofwel tijd voor actie.
(deze 2 foto’s zijn geleverd door familieleden, maar kunnen niet missen in hun ‘story of the day’)

En terwijl deze ‘inbreekscene’ werd uitgevoerd zat Alicia al weer in alle rust bij de visigie. Jawel, bij de buurvrouw aan tafel. Iets met; beter een goede buur dan een verre vriend??

Aan de andere kant van Aalten was Melvin bij zijn ouders om zich daar klaar te maken voor de grote dag. Enigzins gespannen liep hij rond. Gezonde spanning zullen we maar zeggen.

De reddende engel heeft er weer voor gezorgd dat Alicia toch nog op tijd haar eigen huis in kon. Voor het aantrekken van haar jurk. Ook bij haar steeg de spanning behoorlijk. Nu was het moment daar, het werd steeds meer werkelijkheid. De jurk, de accessoires en de ringen, het zag er stuk voor stuk prachtig uit.

En dan de ontmoeting, de regen was zo waar even gestopt. Waardoor ze midden op straat voor de tuin van hun huis elkaar troffen, gehuld in een prachtige jurk en een mooi pak.

Gauw het busje in en onderweg richting de fotoreportagelocatie. Het werd zo waar echt even droog en daar hebben we meteen gebruik van gemaakt. Een prachtig gebied hadden we gezamenlijk uitgekozen. Ze hadden zelfs enig aankleding van de locatie verzorgd middels een schommel en wat lampionnen.
Laat de liefde maar bloeien en de pure emoties tot uiting vloeien. Kijk en geniet mee.

Op moment dat ze weer het busje in stapten richting huis, begon het meteen weer te regenen. Wat een gelukje hebben we gehad! Op naar huis waar de familie in vol ornaat staat te wachten op dit prachtige stel. Daar even een broodje eten en dan vertrekt de hele familie richting Fox Horeca voor de ceremonie en het feest. Fijn alles op 1 locatie. Mede omdat het zo slecht weer was hebben we voorafgaand aan de ceremonie binnen de familiefoto’s gemaakt. Ik had mijn studioflitsers bij mij en kon op die manier ideaal wat foto’s van hun familie maken.

Tijd voor het grote feest!
Wat een knaller was dat! Met een eigen ingestudeerde dans was dat echt de openingsknaller van de avond! Wauw! Niemand kon zich voorstellen dat Melvin dansen kon, maar hij gaf tezamen met Alicia een ware show weg! Hier een kleine indruk! Voel de dansvibes!

Wauw! Wat een prachtige dag was het. Ondanks de vele regen, hebben we er uiteindelijk weinig last van gehad.

Liefs, Jennifer

Tevens een kleine creditlijst voor alle medewerking:

Hair: Kapsalon ter Maat
Make-up: Met Huid & Ziel Praktijk voor Huid-, en Oedeemtherapie
Jurk en Pak: Beijer Besselink
Bloemen: Effen Anders Bloembinders Aalten en Dinxperlo
Ceremonie en party: Fox Horeca
Naked Wedding Cake: Roxanne Meinen
Band: Rootzband

1 Comment

  1. Kleuranalyse Limburg
    21 maart 2018 at 22:26 ·

    Hoi ! Hartelijk bedankt voor deze geweldige blog.