apr 27

Natuurlijk Licht, I love it!

Loveshoot bij ondergaande zon! Ofwel fantastisch Natuurlijk Licht!

Wauw wat was ik blij na het zien van deze foto’s.
Dit is wat voor mij fotografie zo mooi maakt.
Liefde en emotie gevangen in prachtig licht en dat vast gelegd op de gevoelige plaat!
Dan zou ik haast willen zeggen; “Plaatje compleet”

Wouter wilde zijn vriendin verrassen met een loveshoot. Maar zijn zoontje Aiden mocht daarbij ook niet ontbreken. Wat hebben we samen een groot plezier beleefd. Met een ondeugende Aiden die af en toe zijn streken uithaalde werd het wel een gezellige reportage. Hopelijk zien jullie het plezier maar vooral ook de liefde.

In een prachtig avondlicht!

Ooit werd mij met een seminar eens duidelijk gemaakt dat je herinneringen echt moet maken, ze komen niet vanzelf naar je toe, en voor het te laat is, heb je alleen maar herinneringen in je gedachten zitten. Dat is hartstikke zonde! Ik maak ze met liefde! <3
Dus beknibbel niet op je herinneringen! Laat ze maken! Waardevoller dan dit vind je ze niet!

Startend met een liefdevolle gezinsfoto.

Ben sinds februari bezig met de opleiding voor Natuurlijk Licht omdat ik vind dat mijn foto’s nog beter moeten! Nog meer mogen uitstralen…en als ik naar deze foto’s kijk kan ik daar al heel blij van worden. Zien jullie het ook?

En ben je al overtuigd voor een prachtige reportage? Neem dan gauw contact op, de agenda voor komend zomer loopt al aardig vol.

Liefs Jennifer