sep 02

Bruiloft Rinaldo en Melanie

Gisteren mocht ik fotografisch getuige zijn van een bruiloft.
Op 1 januari 2017 vroeg Rinaldo Melanie ten huwelijk.
De trouwdatum 1 september 2017 was al gauw gepland. Al gauw kreeg ik een mail met de vraag of ik hun bruidsfotograaf wilde zijn. Ja tuurlijk wilde ik dat! Super leuk!
En gisteren was het dan zo ver, de grote dag!
Daar waar ze afgelopen 9 maanden druk in de weer zijn geweest met alle voorbereidingen, kon dan gisteren echt het feest losbarsten.

s’ Morgens vroeg was het al een feestje toen ik aankwam bij het huis van de zus van de bruid. Zij had die beschikbaar gesteld zodat de bruid zich rustig kon laten vertroetelen en genieten van de haar en make-up dat werd gedaan.
” Heerlijk zo wil ik iedere dag wel starten”

Ondertussen ben ik even op en neer gereden naar Rinaldo en hun zoon Sem om te kijken of alles nog in kannen en kruiken bij ze was. Eenmaal daar zag ik dat de spanning al lichtelijk steeg.
Het pak werd nog even glad gestreken voor de foto. Horloge kreeg een plekje om de pols.
Eenmaal in het pak gehesen, ben ik gauw terug gegaan naar Melanie. Zij werd ondertussen strak in de lak gezet zodat haar haren de hele dag mooi zouden blijven zitten.
Petra van Bruidsatelier Petra was zelfs nog gekomen om persoonlijk de bruid in de prachtige jurk te hijsen.  Wat een fijne service!

 

De kriebeltjes kwamen, want nu was het de hoogste tijd om Rinaldo op te halen.
Sem kon al niet meer wachten en stond al op de uitkijk toen zijn mama, de bruid, thuis werd afgeleverd door de zwager.
“Wauw mama” was zijn reactie. Heel lief en puur!
Rinaldo stond ook al versteld! Leuk die ontmoeting!

Het idee was om bij de beek vlakbij huis te fotograferen, maar het had er wel heel erg geregend en dan zou de jurk al vies worden. Dus toch maar door gereden naar de DRU in Ulft. Wat een mooie locatie. Heerlijk! We konden volop onze gang gaan. Wat dacht je van keihard scheuren met een picknicktafel op wielen!
Super hard gaan, en veel lol beleven.

De tijd tikte door en we keerden weer terug naar Aalten voor de ceremonie. Iedereen stond al in vol ornaat te wachten op de Markt. Wat een warm welkom!
De ceremonie was kort en bondig. Eenmaal weer buiten begon het net wat te miezeren, maar dat deerde ons niet. Hoogste tijd voor de familiefoto’s! Wat een lol werd er beleefd. Midden op de markt, dat trok wel de nodige bekijks.
Nadat dat achter de rug was stapte iedereen weer in de auto richting de Schoppe, Twee Bruggen in Winterswijk Miste. Daar zou het borrelen, dineren en feesten plaats vinden.

Een openingsdans lag met het feest niet in de planning. Al kon de band het niet laten om er toch een openingsdans-twist aan te geven. En zo barste het feestgedruis pas echt los! En dat ging de uren daarna nog in volle glorie door.

Rinaldo en Melanie Gefeliciteerd met jullie huwelijk! En dankjewel dat ik er bij mocht zijn.

Credits:
MUAH:  Marloes Polman en Ina Nijenes
Nails: Cheva Nails & Beauty
Flowers:  Het Keyzertje
Dress: Bruidsatelier Petra
Photolocation: DRU Ulft
Photography: Jennifer Grosman Fotografie
Weddingcar: Bart Hoitink
Ceremony: Gemeente Aalten
Diner/Party: De Schoppe – Twee Bruggen