Informatie

Een fotoreportage:
Jennifer Grosman Fotografie is een jonge fotografe met een grote diversiteit aan mogelijkheden met betrekking tot fotoreportages.

Je kunt bij Jennifer Grosman Fotografie terecht voor o.a.
Foto Reportages, in de studio, aan huis of op een prachtige locatie

  • Familiereportage
  • Zwangerschapsfotografie
  • Bruidsfotografie
  • Dierenfotografie
  • Sportfotografie
  • Evenement fotografie
  • In Memoriam

Voorbeelden hiervan kun je vinden in het portfolio.

De prijs van een fotoreportage is erg afhankelijk van de voorkeuren van de klant. Aan de hand daarvan stelt Jennifer Grosman Fotografie een prijs op. Waarbij je geheel naar eigen wens de voorkeuren kunt weergeven.
De foto’s zijn uitsluitend voor privé gebruik. Wil je foto’s voor commerciële doeleinden gebruiken, vraag dan vooraf toestemming aan Jennifer Grosman Fotografie.

Betalingen:
Betaling van je fotoreportage kan voorafgaand of nadien. Wanneer je nabestellingen doet, ontvang je een nieuwe factuur. Gelieve de factuur binnen 14 dagen betalen onder vermelding van je naam, en referentienummer.

Tevens reken ik reiskosten voor iedere reportage (m.u.v. evenementenfotografie)
Je betaalt bij alle fotoreportages €0,25 per km vanaf postcode 7132 DR (Lichtenvoorde) tot je locatie, en terug.

Reiskosten binnen een straal van 10km worden niet gerekend.

Moment voor de reportage:
Enkele dagen voor de reportage zal je een e-mail ontvangen met daarin enkele tips om de reportage echt op-en-top te maken. Zorg ervoor dat je zo goed mogelijk probeert voor de dingen te zorgen waar om gevraagd wordt. Zo kan er na een kort welkom, direct begonnen worden met foto’s maken.

Mocht je na aanleiding van de e-mail nog vragen of verzoekjes hebben geef dit dan tijdig door. Jennifer Grosman Fotografie is bereikbaar per telefoon (06-42914998) of per e-mail: info@jennifergrosman.nl

Na de fotoshoot:
De foto’s van uw reportage worden binnen 15 werkdagen na de reportage op een webpagina gezet in klein formaat. Zodra de foto’s klaar staan, om gezien te worden, ontvang je per e-mail een notificatie met daarin een link naar een afgeschermd gedeelte van de site: www.jennifergrosman.nl

Je kunt dan in alle rust en gemak de foto’s bekijken en beoordelen. Mocht het wezen dat u een bewerking op een andere manier wil zien, geen probleem. Een e-mail met de voorkeuren voor een foto is al voldoende. Jennifer Grosman Fotografie zal zorgen dat er dan een nieuwe foto gereed gemaakt wordt aan de hand van je voorkeuren.

Foto’s op internet:
De foto’s op internet zijn in principe van de beste kwaliteit. Al is het misschien van belang om te weten dat alvorens de foto’s online komen, de foto’s eerst worden verkleind en
ge-upload. Dit gaat wel iets ten koste van de kwaliteit wat je ziet op beeld. Ook is het afhankelijk van de kwaliteit van uw monitor waar je de foto’s op bekijkt.

Gebruik van uw foto’s:
Na een reportage bij Jennifer Grosman Fotografie ga je er eigenlijk stilzwijgend mee akkoord dat foto’s gebruikt kunnen worden voor het portfolio op de website of via de social media. Mocht je dit liever niet willen? Graag dan van tevoren aangeven.

Foto’s op langer termijn:
Jennifer Grosman Fotografie bewaart alle foto’s in een database. Het is dus mogelijk om op een later moment, enkele jaren na dato van de reportage, alsnog foto’s te bestellen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@jennifergrosman.nl
De foto’s blijven tenminste 5 jaar in bewaring.