Informatie

Een fotoreportage:
Jennifer Grosman Fotografie is een jonge fotografe met een grote diversiteit aan mogelijkheden met betrekking tot fotoreportages.

Je kunt bij Jennifer Grosman Fotografie terecht voor o.a.
Foto Reportages, in de studio, aan huis of op een prachtige locatie

 • Familiereportage
 • Zwangerschapsfotografie
 • Bruidsfotografie
 • Dierenfotografie
 • Sportfotografie
 • Evenement fotografie
 • In Memoriam

Voorbeelden hiervan kun je vinden in het portfolio.

De prijs van een fotoreportage is erg afhankelijk van de voorkeuren van de klant. Aan de hand daarvan stelt Jennifer Grosman Fotografie een prijs op. Waarbij je geheel naar eigen wens de voorkeuren kunt weergeven.
De foto’s zijn uitsluitend voor privé gebruik. Wil je foto’s voor commerciële doeleinden gebruiken, vraag dan vooraf toestemming aan Jennifer Grosman Fotografie.

Betalingen:
Betaling van je fotoreportage kan voorafgaand of nadien. Wanneer je nabestellingen doet, ontvang je een nieuwe factuur. Gelieve de factuur binnen 14 dagen betalen onder vermelding van je naam, en referentienummer.

Tevens reken ik reiskosten voor iedere reportage (m.u.v. evenementenfotografie)
Je betaalt bij alle fotoreportages €0,25 per km vanaf postcode 7132 DR (Lichtenvoorde) tot je locatie, en terug.

Reiskosten binnen een straal van 10km worden niet gerekend.

Moment voor de reportage:
Enkele dagen voor de reportage zal je een e-mail ontvangen met daarin enkele tips om de reportage echt op-en-top te maken. Zorg ervoor dat je zo goed mogelijk probeert voor de dingen te zorgen waar om gevraagd wordt. Zo kan er na een kort welkom, direct begonnen worden met foto’s maken.

Mocht je na aanleiding van de e-mail nog vragen of verzoekjes hebben geef dit dan tijdig door. Jennifer Grosman Fotografie is bereikbaar per telefoon (06-42914998) of per e-mail: info@jennifergrosman.nl

Na de fotoshoot:
De foto’s van uw reportage worden binnen 15 werkdagen na de reportage op een webpagina gezet in klein formaat. Zodra de foto’s klaar staan, om gezien te worden, ontvang je per e-mail een notificatie met daarin een link naar een afgeschermd gedeelte van de site: www.jennifergrosman.nl

Je kunt dan in alle rust en gemak de foto’s bekijken en beoordelen. Mocht het wezen dat u een bewerking op een andere manier wil zien, geen probleem. Een e-mail met de voorkeuren voor een foto is al voldoende. Jennifer Grosman Fotografie zal zorgen dat er dan een nieuwe foto gereed gemaakt wordt aan de hand van je voorkeuren.

Foto’s op internet:
De foto’s op internet zijn in principe van de beste kwaliteit. Al is het misschien van belang om te weten dat alvorens de foto’s online komen, de foto’s eerst worden verkleind en
ge-upload. Dit gaat wel iets ten koste van de kwaliteit wat je ziet op beeld. Ook is het afhankelijk van de kwaliteit van uw monitor waar je de foto’s op bekijkt.

Prijzen van foto nabestellingen:
Je  kunt bij Jennifer Grosman Fotografie extra foto’s bestellen van je reportage of evenement. Maar ook losse foto’s bestellen van de website, de zogenaamde stockfoto’s.
De foto’s worden afgedrukt in een professioneel fotolab. Je ontvangt dus afdrukken van hoge kwaliteit. De afdrukken worden verstuurd in stevige enveloppen.
De hiergenoemde prijzen zijn voor eigen gebruik. Deze foto’s mogen niet worden verveelvoudigd, gemanipuleerd of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe.
Er kan geleverd worden in verschillende formaten (de maten kunnen enkele millimeters afwijken):

 • 10 x 15cm   = € 3,50
 • 13 x 19 cm  = € 5,00
 • 15 x 20 cm  = € 7,50
 • 20 x 30cm   = € 10,00

Prijzen zijn per stuk. Uiteraard zijn andere formaten ook mogelijk.

Prijzen zijn excl. verzendkosten van € 3,50 (t/m 20x30cm, dit geldt ook voor verzending van cadeaubonnen) of € 8,00 (30x45cm en groter, dit geldt voor normale fotoafdrukken, grote (canvas)platen, en fotoalbums) per adres binnen NL.
Onder de verzendkosten vallen de kosten van postzegels, enveloppen, postkantoorrit en eventueel de nodige pakketten.

Het is nu ook mogelijk om foto’s, als digitaal fotobestand (JPEG) per stuk te bestellen. Deze ontvang je via een CD-ROM of een DVD bij een grote afname van digitaal originelen.

Indien je de foto’s zonder copyright wil ontvangen, dan zul je de fotobestanden per stuk moeten bestellen. Deze worden dan uiteraard zonder copyright op een CD geplaatst.
Hoge resolutie bestanden zijn afdrukbaar tot zeer grote formaten (in ieder geval t/m 50x75cm in goede kwaliteit).

Prijs per digitaal fotobestand  €10,00 per bestand bij een afname tot 10 stuks.
Bij meer dan 10 digitaal originelen betaal je €7,50 per bestand.
Indien je geen fotoshoot hebt gehad maar toch graag een foto uit de collectie van Jennifer Grosman Fotografie wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk.
U betaalt dan €15,00 per digitaal origineel. U bent dan vrij om het bestand zelf ergens te laten afdrukken.
Maar ga je voor kwaliteit? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Jennifer Grosman Fotografie!

Bij meervoudige bestellingen ontvang je korting op de totaal prijs. Dit komt ter sprake bij een nabestelling van meer dan 10 afdrukken.

Fotoalbums
Je kunt er ook voor kiezen om, aan de hand van de gemaakte foto’s tijdens uw shoot, om een algehele compilatie van de foto’s te laten verwerken in een fotoalbum.
Jennifer Grosman Fotografie heeft de beschikking over de allerbeste fotoalbumtechnieken en software. Allen voorzien van een lay-flat techniek waar de middenlijn plat valt en geen vervorming geeft bij een opengeslagen album. Een foto verdeelt over een hele spread loopt mooi in elkaar over.
Kaft kunt u zelf kiezen, leder of linnen, gecombineerd met een gestanste naam.

Compleet naar je eigen wens.

De fotobladen zijn stevig en kleurvast.

Gebruik van uw foto’s:
Na een reportage bij Jennifer Grosman Fotografie ga je er eigenlijk stilzwijgend mee akkoord dat foto’s gebruikt kunnen worden voor het portfolio op de website of via de social media. Mocht je dit liever niet willen? Graag dan van tevoren aangeven.

Foto’s op langer termijn:
Jennifer Grosman Fotografie bewaart alle foto’s in een database. Het is dus mogelijk om op een later moment, enkele jaren na dato van de reportage, alsnog foto’s te bestellen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@jennifergrosman.nl
De foto’s blijven tenminste 5 jaar in bewaring.