Biografie

Ik ben Jennifer Grosman, de enthousiaste fotografe achter de camera…30 jaar en moeder van 2 lieve kinderen. Woonachtig in Lichtenvoorde. Een mooi plaatsje in de Achterhoek.
Lekker actief bezig zijn, niet kunnen stilzitten, op de gekste tijden werken, creativiteit en spontaniteit ten overvloede gecombineerd met emotionele,waardevolle momenten die ik probeer vast te leggen. Geen foto is hetzelfde. En iedere foto vertelt een eigen verhaal.

Naast mijn “fotografiebedrijf” werk ik ook als röntgenlaborante in het plaatselijke ziekenhuis. Dan straal ik door iedereen heen met de röntgencamera. En tijdens het uitoefenen van de fotografie kijk ik tegen jullie aan. Op een andere manier, maar toch fotografisch.

Mijn creativiteit kan ik heerlijk los laten tijdens het fotograferen van fantastisch, uiteenlopende fotoshoots. Met name bruidsreportages, heerlijk! Ik hou er van!
De liefde die er van af spat en de emotie die er bij komt kijken. Dat is wat ik wil vangen in mijn beeld.

Ook werk ik graag met newborn baby’s omdat een newbornshoot op alle vlakken zo waanzinnig mooi en bijzonder is. Het is voor mij als fotograaf een voorrecht als ouders hun pasgeboren baby aan mij toevertrouwen zodat ik op mijn beurt een bijzondere herinnering vast kan leggen zodat je het kleine, bijzondere en prille geluk voor altijd vast kunt koesteren. Ze zijn tenslotte écht maar heel even baby! Maar ook het werken met grotere baby’s, peuters, kleuters,oudere kinderen zijn dingen die ik erg graag doe.

Al blijft de bruidsfotografie toch wel mijn voorkeur hebbende, omdat het gewoon zo ontzettend mooi, speciaal en bijzonder is. Alles moet kloppen die dag, voor later die mooie herinnering…
Elk specialisme in de fotografie heeft zijn charmes en elke fotoshoot die ik mag uitvoeren voelt zo bijzonder om te doen!

Zoek, lees, kijk, bewonder mijn website. En vooral, laat je verrassen door de mogelijkheden die Jennifer Grosman Fotografie je biedt.
Enthousiast geworden? Neem contact op met mij. Durf jij het aan, om bij mij voor de lens te komen staan?

Wie weet tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van recente foto’s en leuke acties? Volg mij dan op Facebook of Instagram.

Liefs Jennifer